Termeni si conditii

Eseu.ro a elaborat o noua politica de termeni si conditii ce este destinata protejarii informatiilor afisate pe site contra pirateriei.

Aceasta politica trebuie studiata cu mare atentie, deoarece se va considera acceptata in momentul in care veti vizita alte sectiuni si informatii afisate pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta politica va rugam sa parasiti urgent site-ul.

Informatiile de pe site sunt libere numai pentru uz propriu. Orice utilizare in scop comercial a acestora este interzisa, indiferent daca datele sunt copiate, trunchiate, reformulate, reinterpretate, etc si daca utilizarea lor are loc in spatiu virtual sau in cel clasic.

Exceptiile admise sunt cele in cazul in care aveti un acord scris din partea proprietarului site-ului sau al adinistratorului acestuia.

Informatiile afisate pe site nu sunt adaptate pentru a fi utilizate in cazuri particulare. Daca doriti sa faceti acest lucru va recomandam sa va adresati unor specialisti din domeniu.

Echipa redactionala, administratorul si redactorii site-ului nu isi asuma nicio raspundere asupra informatiilor afisate pe site si nici asupra corectitudinii acestora. Asadar, acestia nu vor putea fi trasi la raspundere niciodata si in nicio situatie in care isi vor face aparitia daune ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.